MAKE-UPBUS

De bus is een Fiat Ducato, handgeschakeld 6 versnellingen, Euronorm 6.  Toegelaten in de lage emissie-zones van o.a. Antwerpen en Brussel.
6 Versnellingen handgeschakeld.en is te rijden met een B-rijbewijs.

De cabine heeft 2 zitplaatsen, airco en elektrisch te bedienen ramen.

Met de achteruitrijcamera is er op de monitor zicht wat achter de bus is.

De luchtvering maakt dat de bus stabiel staat om in te werken.

De entree van de make-upruimte heeft een ruime achterdeur en een schuifdeur met extra lage instap.

Make-upplekken

Er zijn 2 make-upplekken met grote spiegels 85 *60 cm, verlichting en in hoogte verstelbare pompstoelen. Links en rechts naast de spiegel boven het werkblad zijn wandcontacten voor 230V.

Boven de voetensteunen zijn aan de wand verwarmingspanelen bevestigd. Naast elke stoel is een afsluitbare lade voor persoonlijke spullen.

Watervoorziening

In een apart werkblad is een wasbak en een kraan met uittrekbare slang voor warm en koud water gemonteerd.

In de waterkast vind je een boiler voor 5 liter heet water, een schoonwatertank van 50 liter en een vuilwatertank van 80 liter.

De schoonwatervuldop vind je aan de linker buitenkant van de bus. Daaronder is een afgesloten kast met de slang voor de afvoer van vuilwater. Van beide krijgt de chauffeur een sleutel.

GROTE KASTEN

Naast elke werkplek zijn 3 grote kasten met deuren en afsluitbare laden voor het opbergen van artikelen. Achterin de bus is een hoge kast waar eigen kleding opgehangen kan worden.

KLEDINGSTANGEN

Als de zijdeur niet gebruikt wordt, kan de kledingstang van 1,50 meter benut worden.

LADENBAKKEN

24 Kunststofbakken van verschillend formaat vind je aan de wand en tussen de werkplekken. De bakken blijven goed op hun plek tijdens het rijden en kunnen uitgenomen en op de werkbladen worden geplaatst.

PRUIKENKOPPEN

Boven de bakken kun je de pruikenstang plaatsen. De stang heeft ‘pikkies’ voor 5 pruikenkoppen.

LICHT

Drie dakramen voor licht en ventilatie, met verduistering en horrengaas. Er is goed licht op de persoon in de stoel door 4 Tl-buizen per spiegel, op 230V.
LED-verlichting boven alle werkbladen in de bus op 12V. Ook als er nog geen 230V beschikbaar is, is alles goed zichtbaar en kan er gewerkt worden.

STABILISATIE

Aan beide zijden van de achterkant van de bus zijn uitdraaipoten gemonteerd, waarmee je de bus kunt stabiliseren.
Je vindt de stang waarmee je ze kunt bedienen naast de bestuurdersstoel.

INGEBOUWDE VERWARMING

De Make-upbus beschikt over ingebouwde verwarming op 220V 1000 of 2000W. Tevens zijn onder de werkplekken aan het make-up-werkblad verwarmingpanelen aangebracht van 400 W.

STROOMVOORZIENING

De bus is voorzien van 2 x 230V 10A gezekerde ingangen met aarlekschakelaar.  De aansluitkabels kun je aan de rechter buitenkant van de bus (achter de witte klepjes) insteken.

Aan beide zijden van de bus vind je  diverse stopcontacten op werkhoogte. De accu’s voor de 12V. voorzieningen worden automatisch bijgeladen.

PLATTEGROND EN AFMETINGEN

Totale lengte van de bus is 6,90 meter, de  breedte 2,05 m. en de
totale hoogte (incl. dakramen!!) is 3,00 m.

Kenteken: VR-778-T

Kenteken: VR-778-T

PARKEREN

De bus wordt afgeleverd op het parkeerterrein H.J.E. Wenckebachweg 135 1096 DE Amsterdam.

Het is mogelijk om op dit afgesloten terrein een parkeerplek voor de bus te huren. ‘s Nachts en op zondag is het terrein afgesloten d.m.v. een hek wat geopend kan worden door een telefoonnummer te bellen.

TANKPAS

De bus wordt rijklaar afgeleverd met een volle brandstoftank. Bestuurder krijgt samen met de autopapieren een tankpas, met de code kan op kosten van Kledingbus getankt worden. Kilometerkosten worden aan de opdrachtgever gefactureerd.

Voor meer informatie of boekingen bel Johan van Steen: +31 (0)6 51587046 of neem contact op via de email

kleding- en make-upbussen voor
FILM & FOTOGRAFIE

www.kledingbus.nl